Sahabat Alam Maya

Wednesday, August 29, 2012

Puteri Kesayangan Bergaya Di Pagi Syawal

Anak-anak munna bergaya di pagi raya. 



Susah betul nak suruh budak berdua ni bergambar


Yasmin


Meya... 

Baju kurung  yang di tempah dari Nzsweetdesign mmg cantik dan siap dengan aksesori brooch, sepit dan cekak rambut lagi.


17 comments:

  1. comelnye mereka ber2 ni... cantik bajunye kak!

    ReplyDelete
  2. comel la pattern baju kurung diorang tu.. lady bird eh..

    ReplyDelete
  3. cewah! anak sape yg pandai bergaya ni...hehehe...

    ReplyDelete
  4. alorhh comelnyaa meya dan yasmin ..
    cantik baju kurung nie
    beli online nie kalau kena ngan citarasa kita memang puas hati ;)

    ReplyDelete
  5. comel nya baju anak2 akak...berkenan lak saya..hehehe.. :)

    cotton ke ni..?

    sebelum raya hari tu..jumpa baju kurung cotton corak butterfly..sweet mcm baju anak akak ni juga la..tapi harga dia..alahai...x jadi beli...bajet lari....huhu...

    ReplyDelete
  6. amboiiii..comei sungguh 2 beradik ni berbaju kurung

    ReplyDelete
  7. alahai..malu2 je nak posing ye..tapi memang nampak sweet sangat pakai baju kurung..sejuk je mata memandang..

    ReplyDelete
  8. Salam Munna,
    Akak jatuh hati kat dua dara ni, comelnya berbaju kurung...ni yang buat akak rindu nak ada anak kecik lagi. Wardah dah tak boleh akak nak konon2kan. Dah besar...

    ReplyDelete
  9. berkenan tgk baju raya anak2 munna ni, lain sikit dari biasa, gabungan warna pun menarik lah.

    Selamat hari raya munna.

    ReplyDelete
  10. comel mereka berdua pakai baju kurung sedondon

    ReplyDelete
  11. comelnya yasmin dan meya...cute sangat baju bercorak buah(strawberry ke?)..

    ReplyDelete
  12. Comeiiii...suka tgk brooch....sorg pkai kt dada, sorg pkainkt lher...sweet jew....pndai mak dia gayakan....

    ReplyDelete
  13. ya allah cute sgt22

    p.s. can i joint them next year? ehehe

    ReplyDelete
  14. Brooch tu memang cantik :)

    Baju dengan kain pun matching ha ;)

    ReplyDelete
  15. comel.. cantik tema baju.. muka pun sama .. hehe ..

    salam kenal dari saly.
    follow n singgah sini

    ReplyDelete
  16. memang cantik bajutu. .sejuk laktu budak2 kalau baju panas mmg tak selesa...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails